ANKARA / POLATLI - Polatlı Şehitlik Anaokulu

Polatlı Şehitlik Anaokulu

ŞEHİTLİK MAH. KABİL CAD. NO 4/1 POLATLI / ANKARA
Vizyon
Okulumuzda yaşama güvenle ve sevgiyle bakabilen başarılı, sağlıklı, özgüvenli ve mutlu bireyler yetiştirmek.
Misyon
Öğrencilerimize okul öncesi eğitim becerilerini kazandırarak onları düşünme, anlama, sorun çözme yeteneğine sahip, farklılıklara saygılı, yeni görüş ve düşüncelere açık, kendini önemli ve değerli hisseden,ekip çalışmasına yatkın, çözüm odaklı, milli ve manevi değerlerle bütünleşmiş, sağlıklı ve mutlu bireyler olarak temel eğitime hazırlamaktır.
Başarılar
2022-2023 Eğitim Öğretim döneminde İstiklal Marşı 10 kıta ezbere okuma yarışmasında İlçe Üçüncülüğü
09.00-14.00
Ulaşım
Merkeze 900 metre uzaklıkta olup yürüyerek ulaşım imkanı vardır.İstenirse Şehitlik Mah. dolmuşları veya Fatih mahallesi dolmuşları da kullanılabilir
Öğrenci velileri kendi imkanları ile servis kiralamaktadırlar.
ŞEHİTLİK MAH. KABİL CAD. NO 4/1 POLATLI / ANKARA
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
İl merkezine 76 km, ilçe merkezine 900 metredir.Okulumuz ilçe merkezinde bulunmaktadır.
Proje Çalışmaları
e twinning, okulum temiz, eco okullar,beslenme dostu okul, sıfır atık, değerler eğitimi